• Trommestikker: 52 cm

biografi

Vince Taylor blev født i 1956 i Amerikas Forenede Stater. Han tilbragte sine barndomsår i sin hjemby, og efter skole rejste han der for at modtage videreuddannelse. Efter endt uddannelse gik han til Tyskland. Denne rejse var et vendepunkt i hans liv. Han fandt arbejdet i sit liv her og tjente til den tyske hær, hvor han arbejdede inden for det civile erhverv.

bodybuildingsudstyr

Hans første tanker om bodybuilding kom efter at have besøgt en af ​​konkurrencerne i hovedstaden, hvor han mødte den tidligere amerikanske mester John Brown. Han blev hans første træner og under hans strenge vejledning blev han en af ​​de bedste bodybuildere.
I 1983 skulle han deltage i sine første konkurrencer i sit liv. Men han var for sent for dem og ramte vejen til stedet for en bilulykke og dvød der. I 1988 vandt han den nationale turnering, og et år senere vandt han den mest prestigefyldte professionelle bodybuilders-turnering i “ Nights of Champions ” -turneringen.

Sejr i denne turnering åbnede vejen for hjertene af bodybuilding-entusiaster, inklusive tilskuere i konkurrencerne i en anden prestigefyldt turnering, Mr. Olympia . På disse konkurrencer konkurrerede han ganske succesrig med sin tids bodybuilding-giganter, hvilket yderligere hævede hans bedømmelse i øjeblikket af bodybuilding-entusiaster. 14 år efter sin første markante sejr beslutter Vince at forlade professionel bodybuilding. Snart fandt han en passende kone efter sine standarder, ved navn Randy, som han snart underskrev med.

På dette øjeblik havde hun allerede gengivet to smukke drenge - Isaac og Vince, men de har stadig alt forude. I de senere år har han udviklet sin egen simulator, som ifølge hans forsikringer snart er til salg. Han fandt et sted for sig selv på tv-skærmen, hvor han i flere år har arbejdet med succes som kommentator ved forskellige turneringer af bodybuilders. 4 år efter sin afgang fra professionel bodybuilding bestemmer han sig for at prøve sin hånd igen på dette felt, hvilket han formåede at gøre med et godt resultat, i betragtning af at han ikke deltog i turneringer i så mange år. På trods af det faktum, at han på det tidspunkt allerede var 50 år gammel, formåede han at kvalificere sig til Mr. Olympia, og han havde bare ikke nok til at komme i top ti. Resultatet blev en hæderlig ellevte plads.

Efter den sidste sejr havde alle hans fans håb om, at dette ikke var en tilfældig tilbagevenden, og han ville vinde mere end en sejr i fremtiden.